Willibrordus Draait Door vindt plaats op Landgoed Willibrordus in Heiloo. Kom bij voorkeur lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Parkeren kan uitsluitend aan de noordzijde van het terrein. Het landgoed is vrij toegankelijk. Het festivalterrein zelf is alleen toegankelijk met een toegangsbewijs.

Locatie evenement:
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo

Openbaar vervoer

Trein:
Vanaf station Heiloo is Willibrordus Draait Door op ongeveer 15 minuten loopafstand.
Route: verlaat het perron aan de rechterzijde en loop rechtdoor de Stationsstraat af. Bij de Kennemerstraatweg (na ca. 10 minuten) ga je rechtsaf. Na ca. 150 m zie je aan de linkerzijde de toegangspoort tot het landgoed. Achter het hoofdgebouw is Willibrordus Draait Door, te bereiken door de poorten onder het gebouw.

Bus:
Vanuit Castricum of Alkmaar kun je bus 167 nemen naar halte Stationsweg in Heiloo. Als je komt vanuit Castricum loop je na het uitstappen een klein stukje terug, vanuit Alkmaar een klein stukje verder. Je staat nu tegenover de ingang van het landgoed. Willibrordus Draait Door vind je achter het hoofdgebouw dat je ziet vanaf de weg. Je kunt onder het gebouw door via de poorten.

Auto

Het Landgoed Willibrordus ligt aan de Kennemerstraatweg, de hoofdweg die door Heiloo loopt. De op het landgoed liggende Cultuurkoepel met daarop het groene kruis is al van verre te zien. Kom je met de auto: de ingang van de parkeergelegenheid bevindt zich tegenover de brandweerkazerne op de Rosendaal 2A, 1851 RL Heiloo.

Willibrord Draait Door