Gratis entree! Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk! Geeft wat je beleeft!

In tegenstelling tot eerdere edities zijn alle voorstellingen vrij van entree. In plaats daarvan vragen we bij de uitgangen van het terrein een vrijwillige bijdrage. Een soort van ‘Uittree’ dus. Maar hoe hoog zou zo’n bijdrage moeten zijn? De draagkrachten van mensen zijn niet gelijk. Waarom zouden ze dan allemaal precies hetzelfde bedrag moeten betalen? Terwijl dat voor de een relatief véél meer is dan de ander. Want eigenlijk is een kaartje voor een dakloze oneindig veel duurder dan voor een advocaat. Terwijl het om Voeding voor de Geest gaat. Dat is gewoon niet eerlijk.

Vandaar dat wij tot het volgende idee zijn gekomen om onze wederzijdse waardering uit te drukken. Het heet: ‘Gelijk oversteken’. De prijs voor een uur van onze tijd is de prijs van een uur van jouw tijd. Dus onze uurprijs is jouw netto uurloon.

Men betaalt zodoende naar vermogen. Om een richtlijn te geven: het netto uurloon van een modaal inkomen in Nederland in 2019 is € 12,50. Plaats jezelf ten opzichte van modaal en dat is wat je betaalt. Of in elk geval in jouw eigen ogen hoort te betalen, als je Willibrordus Draait Door een warm hart toedraagt. Op deze manier is het het allereerlijkst. Studenten en kunstenaars betalen minder dan advocaten en profvoetballers. Maar naar verhouding is het gelijk.

Met je bijdrage maak je Willibrordus Draait Door 2020 mogelijk!
Om veel contant geld te voorkomen verzoeken wij u zoveel mogelijk met PIN te betalen.

Reserveer je gratis voorstelling in de Cultuurkoepel

Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk in 2019 en daarom verwachten we dat de belangstelling erg groot zal zijn. Om toch verzekerd te zijn van een plaats kunt u voor de voorstellingen in de Cultuurkoepel online plaatsen reserveren via onderstaande links: Reserveringskosten € 2,50 per persoon. En je moet zorgen dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van de voorstelling binnen bent, want daarna gaat de deur open voor de late beslissers. We houden per voorstelling minimaal 50 plaatsen vrij voor de late beslissers.

Fabian Franciscus:
Fabian Franciscus met VLAFEEST, Koepel vrijdag 30 augustus, aanvang 19:45 uur, (aanwezig uiterlijk 19:30 uur):
RESERVEER

BOT:
Reserveren à € 2,50 via de volgende links. Voor de optredens kunnen per voorstelling 150 plaatsen online gereserveerd worden. De overige 50 plaatsen komen alleen vrij aan de deur. Voor gereserveerde plaatsen dient men uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Daarna komen de resterende plaatsen vrij voor publiek dat niet gereserveerd heeft.

BOT speelt LEK in de Koepel Zaterdag 31 augustus, aanvang 16:30 uur (aanwezig uiterlijk 16:15 uur):
RESERVEER

BOT speelt LEK in de Koepel Zaterdag 31 augustus, aanvang 20:00 uur (aanwezig uiterlijk 19:45 uur):
RESERVEER

BOT speelt LEK in de Koepel Zondag 1 september, aanvang 14:30 uur (aanwezig uiterlijk 14:15 uur):
RESERVEER

BOT speelt LEK in de Koepel Zondag 1 september, aanvang 17:00 uur (aanwezig uiterlijk 16:45 uur):
RESERVEER