Gratis entree! Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk!

Bij de uitgangen van het terrein mag je een vrijwillige bijdrage achterlaten. Wat je deze dag of beleving waard vindt. Nadat je genoten hebt van mooie optredens en waardevolle ontmoetingen en momenten. In ruil daarvoor krijg je één Willibrordus Draait Door lot met gegarandeerd prijs: Gratis Toegang tot Willibrordus Draait Door 2020!

Verder zijn er de volgende prijzen te winnen:

5 keer: Twee toegangskaarten voor een concert naar keuze in de Cultuurkoepel voor het seizoen 2019/2020.
2 keer: Een waardebon van € 75,- te besteden bij Keuken met Karakter.
5 keer: Een ‘Goody Bag’ met leuke presentjes van Landgoed Willibrordus.
1 keer: Voor 10 personen: Een gratis rondleiding op Landgoed Willibrordus met aansluitend koffie met gebak in Theeschenkerij De Trog.

Doneer een bijdrage en maak hiermee Willibrordus Draait Door 2020 mogelijk!

Trekking van de winnende loten zal gebeuren door Dikke Leo ten overstaan van Bolle Jan op zondag 15 september om 16:00 uur in de Cultuurkoepel tijdens het Landelijke Monumentenweekend. De winnende loten worden direct daarna bekend gemaakt op onze site willibrordusdraaitdoor.nl.

In tegenstelling tot eerdere edities zijn alle voorstellingen vrij van entree. In plaats daarvan vragen we bij de uitgangen van het terrein een vrijwillige bijdrage. Een soort van ‘Uittree’ dus. Maar hoe hoog zou zo’n bijdrage moeten zijn? De draagkrachten van mensen zijn niet gelijk. Waarom zouden ze dan allemaal precies hetzelfde bedrag moeten betalen? Terwijl dat voor de een relatief véél meer is dan de ander. Want eigenlijk is een kaartje voor een dakloze oneindig veel duurder dan voor een advocaat. Terwijl het om Voeding voor de Geest gaat. Dat is gewoon niet eerlijk.

Vandaar dat wij tot het volgende idee zijn gekomen om onze wederzijdse waardering uit te drukken. Het heet: ‘Gelijk oversteken’. De prijs voor een uur van onze tijd is de prijs van een uur van jouw tijd. Dus onze uurprijs is jouw netto uurloon.

Men betaalt zodoende naar vermogen. Om een richtlijn te geven: het netto uurloon van een modaal inkomen in Nederland in 2019 is € 12,50. Plaats jezelf ten opzichte van modaal en dat is wat je betaalt. Of in elk geval in jouw eigen ogen hoort te betalen, als je Willibrordus Draait Door een warm hart toedraagt. Op deze manier is het het allereerlijkst. Studenten en kunstenaars betalen minder dan advocaten en profvoetballers. Maar naar verhouding is het gelijk.

Met je bijdrage maak je Willibrordus Draait Door 2020 mogelijk!

Reserveer je gratis voorstelling in de Cultuurkoepel

Alle voorstellingen zijn gratis toegankelijk in 2019 en daarom verwachten we dat de belangstelling erg groot zal zijn. Om toch verzekerd te zijn van een plaats kunt u voor de voorstellingen in de Cultuurkoepel online plaatsen reserveren via onderstaande links: Reserveringskosten € 2,50 per persoon.

Fabian Franciscus:
Fabian Franciscus met VLAFEEST, Koepel vrijdag 30 augustus, aanvang 19:45 uur, deur open 19:15 uur:
RESERVEER

BOT:
Reserveren à € 2,50 via de volgende links. Voor de optredens kunnen per voorstelling 150 plaatsen online gereserveerd worden. De overige 50 plaatsen komen alleen vrij aan de deur. Voor gereserveerde plaatsen dient men uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Daarna komen de resterende plaatsen vrij voor publiek dat niet gereserveerd heeft.

BOT speelt LEK in de Koepel Zaterdag 31 augustus, aanvang 16:00 uur (aanwezig uiterlijk 15:45 uur):
RESERVEER

BOT speelt LEK in de Koepel Zaterdag 31 augustus, aanvang 20:15 uur (aanwezig uiterlijk 20:00 uur):
RESERVEER

BOT speelt LEK in de Koepel Zondag 1 september, aanvang 14:30 uur (aanwezig uiterlijk 14:15 uur):
RESERVEER

BOT speelt LEK in de Koepel Zondag 1 september, aanvang 17:00 uur (aanwezig uiterlijk 16:45 uur):
RESERVEER