Markten op Landgoed Willibrordus

Willibrordus Draait Door organiseert twee maal per jaar een gevarieerde en druk bezochte markt op Landgoed Willibrordus in Heiloo: de Lentefair is eind mei en de Najaarsmarkt is eind september.

Het aanbod van de deelnemers is erg divers. Er melden zich elk jaar veel creatievelingen en zzp-ers aan met een uniek aanbod op het gebied van food en non food. Maar ook kleding, boeken, speelgoed, planten, woonaccessoires, sieraden, kortom, voor elk wat wils. Voor de kinderen is er een draaimolen en er speelt een band.

Heeft u interesse in een kraam? U kunt informatie aanvragen via markt@willibrordusdraaitdoor.nl.

Roots Market tijdens Willibrordus Draait Door

Tijdens Willibrordus Draait Door staat de Roots Market op zaterdag en zondag langs De Olvendijk op Landgoed Willibrordus. Roots Market vindt plaats op unieke plekken, met bijzondere deelnemers en inspirerende producten.
Zij houden van mooie spullen, nieuw en met liefde gemaakt of juist lekker vintage, eerlijke productie vinden ze heel belangrijk, goed én lekker eten kunnen ze niet zonder, en leuke & vrolijke mensen maken de dag compleet!
Een bezoek aan de Roots Market moet voor een ieder wat bieden, van groot tot klein, een dagje uit voor het hele gezin, of juist lekker in je eentje struinen over de markt… Welkom!