Markten op Landgoed Willibrordus

Willibrordus Draait Door organiseert twee maal per jaar een gevarieerde en druk bezochte markt op Landgoed Willibrordus in Heiloo: de Lentefair is eind mei en de Herfstfair is eind september. In 2019 is er helaas geen Herfstfair omdat het terrein waar de markt altijd plaatsvindt opgeknapt wordt. In 2020 zien we u graag weer bij de Lentefair.

Het aanbod van de deelnemers is erg divers. Er melden zich elk jaar veel creatievelingen en zzp-ers aan met een uniek aanbod op het gebied van food en non food. Maar ook kleding, boeken, speelgoed, planten, woonaccessoires, sieraden, kortom, voor elk wat wils. Voor de kinderen is er een draaimolen en er speelt een band.

Heeft u interesse in een kraam? U kunt informatie aanvragen via markt@willibrordusdraaitdoor.nl.

Roots Market tijdens
Willibrordus Draait Door

De Roots Market verbindt. Het verbindt ’T VELD met de OASE, maar het verbindt ook mensen. De Roots Market heeft bijzondere deelnemers en inspirerende producten. Mooie spullen, nieuw en met liefde gemaakt of juist lekker vintage, eerlijke productie heel belangrijk, goed én lekker eten kunnen we niet zonder, en leuke & vrolijke mensen maken de dag compleet! De Roots Market  biedt een ieder wat, van groot tot klein.. een dagje uit voor het hele gezin, of juist lekker in je eentje struinen over de markt… Welkom! En, als je wat gekocht hebt maar je wilt verder cultureel of culinair genieten zonder de gekochte waar mee te sjouwen is er de Bewaarkraam.