Wat mag en niet mag

Natuur

We zijn te gast op een bijzonder landgoed. We verlangen van alle bezoekers dat zij de natuur, de andere bezoekers en bewoners/omwonenden respecteren: afval en sigarettenpeuken horen niet in de natuur, wildplassen is niet toegestaan. Help ons het Landgoed en de omgeving schoon te houden. Parkeer je auto of fiets alleen op de daarvoor aangewezen plekken.

Leeftijd

Er geldt geen minimumleeftijd.

Promotie

Het verkopen van diensten of producten, flyeren en andere promotie op of rondom het terrein is, zonder schriftelijke toestemming van de organisatie, niet toegestaan. Bij illegale promotie worden alle opgelegde sancties en/of schoonmaakkosten verhaald op de desbetreffende organisatie/persoon.

Beeld en geluid

Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie professionele audio- en video-opnamen te maken voor commerciële doeleinden.

Eten en drinken

Tijdens Willibrordus Draait Door is er een ruim assortiment aan hapjes, drankjes en gezonde maaltijden te verkrijgen. Het meebrengen van eigen drank en etenswaren, glas en blik is niet toegestaan. Er zijn drinkwaterpunten aanwezig. Willibrordus Draait Door is al jaren duurzaam bezig door gebruik te maken van herbruikbare plastic bekers. Gooi deze daarom niet weg, maar breng ze terug naar de bar. Om veel contant geld te voorkomen verzoeken wij u zoveel mogelijk met PIN te betalen.

Alcohol

Alcoholische dranken worden alleen verstrekt aan personen ouder dan 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar een legitimatiebewijs gevraagd.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de open lucht, niet in de tenten.

Huisdieren

Honden zijn toegestaan op het landgoed, mits aangelijnd.

Veiligheid

Op het Landgoed Willibrordus is de Nederlandse wetgeving van kracht. Op verzoek is legitimatie verplicht. Het gebruik en in bezit hebben van soft- en harddrugs, voorwerpen die gevaar kunnen opleveren of ongewenst gedrag is niet toegestaan. De beoordeling hiervan is aan de beveiliging. Aanwijzingen van het personeel en de beveiligingsmedewerkers dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Risico/instemming reglement

Door op het landgoed aanwezig te zijn tijdens Willibrordus Draait Door, stem je in met dit reglement. Aanwezigheid is voor eigen risico. De Stichting Willibrordus Draait Door aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. In alle gevallen die hier niet expliciet gemeld zijn beslist de organisatie.

Wij wensen je een heel mooi Willibrordus Draait Door!