De programmering van Willibrordus Draait Door is heel breed: muziek, film, kunst, theater, verhalen, workshops. En er is nog meer te beleven. Het hele weekend (tijdens de openingstijden van het festival) kun je genieten van ons doordraaiende programma.

Verhalenkamer Willibrordus

De Verhalenkamer
Bijzondere verhalen delen

Verhalenkamer Willibrordus voert haar bezoekers langs de vele verhalen over het verleden en heden van de psychiatrie. Er is uiteraard specifiek aandacht voor de rijke geschiedenis van deze bijzondere locatie.

Toverlantaarn

Toverlantaarnmuseum
Mysterieuze media

Het Toverlantaarnmuseum Heiloo bevindt zich in het souterrain van het hoofdgebouw, het Willibrordus Business Centre (WBC) en is tijdens Willibrordus Draait ANDERS Door te bezoeken.

Baduhenna

Museum Baduhenna
Hoe was dat vroeger?

Baduhenna is een archeologisch museum op landgoed Willibrordus in Heiloo. Het museum wil de bewoners van Heiloo graag van de lokale bewoningsgeschiedenis vertellen.

Historische Vereniging Heiloo

Historische Vereniging
Heiloo

De vereniging verhuist naar het WBC op Landgoed Willibrordus. U bent welkom om het nieuwe onderkomen te bewonderen. De expositie biedt een overzicht van de ontstaansgeschiedenis van Heiloo vanaf de achtste eeuw tot 1950.