Zaterdag 15 en zondag 16 september

17.00 – 18.00 uur

De Verhalenkamer

€ 2,50
Voucher verkrijgbaar in de Verhalenkamer/VVV

Herstelverhaal zaterdag 15 september
Pauline Kuin-v/d Jagt

Sinds 2007 ben ik ervaringsdeskundige  binnen de GGZ-NHN. Daarnaast  ben ik getrouwd en heb 2 prachtige dochters van 17 en 14  jaar. Dan woon ik ook nog eens in een zalig huis met mooie tuin aan het water.

Een korte terugblik:

Na een mooie jeugd kreeg ik met mijn gezin de schrik van mijn leven… Mijn 18de verjaardag vierde ik in een afzonderingskamer (separeer) op een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis…… diagnose: een spontane psychose… Geen idee wat dat was??? En hoe nu verder? Mijn hele leven zag er opeens anders uit… sterker nog… ik besefte niet eens dat ik leefde… Of toch??

Zo heb ik in de loop der jaren meerdere opnames gehad binnen de psychiatrie. Maar toch kijk ik terug op al 47 mooie levensjaren. Wat maakte mijn herstel? Dit ging met vallen en opstaan. Hoe mij dit gelukt is, zal ik u vertellen en via een film laten zien tijdens mijn herstelverhaal. Tevens komen in deze film mijn vader en echtgenoot aan ‘t woord over hun kijk op mijn geschiedenis en herstel.

Herstelverhaal zondag 16 september
Peter Burger

Peter vertelt over een fietstocht naar de kaap met lotgenoten die leiden aan een post traumatisch stress syndroom (PTSS). Hij zal ook Pluryn onder de aandacht brengen. Pluryn staat voor sterker in de samenleving door behandeling en ondersteuning.

Meer info: https://www.pluryn.nl/