Kaart- en voorverkoop

De toegang tot het evenemententerrein is vrij.

Naast een ruim aanbod van voorstellingen die vrij toegankelijk zijn, zijn er ook voorstellingen waarvoor betaald moet worden met Willies. Deze kosten €2,50 per stuk en kunnen worden gekocht bij de centrale kassa waar (bij voorkeur) kan worden gepind. De entreeprijzen liggen tussen €2,50 en €15,00.

Kaarten voor betaalde voorstellingen zijn in de voorverkoop met €2,50 korting via de site te bestellen. Deze geven gegarandeerd toegang tot de voorstelling. Kaarten gekocht via de site kunnen op vertoon van het betalingsbewijs worden afgehaald bij de infostand op het terrein.

Let op:

  • Willies worden niet teruggenomen. Een batig saldo zal gebruikt worden voor de programmering van een toekomstige editie van Willibrordus Draait Door.

PASSE-PARTOUT

Er zijn twee varianten:

  • Het Willibrordusbandje geeft toegang tot alle voorstellingen behalve die in de Cultuurkoepel en de Bus van Wies gedurende de drie Willibrordus Draait Door dagen.

Prijs: € 17,50 op het terrein.

  • De Grote Willibrordus Draait Door Band geeft toegang tot alle voorstellingen inclusiefdie in de Cultuurkoepel en de Bus van Wies gedurende de drie Willibrordus Draait Door dagen.

Prijs: € 50,00 op het terrein.