Zondag 17 september

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: De Strandwal

Meedoen: gratis

Dansen

Henk Vasbinder

Dansen met en voor ouderen
Mag ik deze dans van u?

Dansmiddag voor ouderen en iedereen die de voetjes van de vloer wil. In samenwerking met Stichting Welzijn Heiloo presenteren wij een middag vol plezier en beweging. Het gevoel van vroeger komt weer terug met zowel live muziek als een DJ.

Henk Vasbinder opent de middag. Hij is docent keyboard en treedt al sinds zijn 15e op in heel Nederland. Eerst met een top 40-band, daarna met een duo en  tegenwoordig als “one manband”. Hij heeft een allround repertoire, van achtergrond-  tot dansmuziek, Nederlands- en Engelstalige muziek. Met veel enthousiasme krijgt hij de beentjes van de vloer.

Plaatjesdraaier Mark van Achteren neemt al zijn singeltjes mee die u een nostalgisch gevoel geven. The Everly Brothers, Louis Prima, Dean Martin en ga zo maar door. Uw tophits van vroeger mag u zelf uitzoeken uit de bakken vol met singeltjes. Mark heeft veel ervaring met dansmiddagen voor ouderen en dementerenden. Hij speelt videobeelden af om de beleving nog groter te maken.

De middag is voor iedereen en dansen is geen must. Beleef de muziek van vroeger, ga terug naar de sfeer vaan toen. Kom gerust alleen, er zijn danspartners beschikbaar. Stijldansen of gewoon vrij dansen, alles mag. Samen dansen is het leukst dus kom allemaal meedoen!

De bar in De Strandwal is open. Om drankjes te kunnen kopen heeft u Willies nodig. Deze zijn te verkrijgen bij de kassa die staat naast het informatiepunt Een Willie kost € 2,50.

 

Grote Willibrordus Draait Door Banden bestellen
Willibrordusbandjes bestellen

Dansen

Mark van Achteren

Dansen