Voeding voor de geest, Vitamine G. De producten die in 2017 aangeboden werden kunnen het eigen keurmerk van Vitamine G doorstaan. Goede kwaliteit, Gezonde voeding. Maar zeker ook lekker. Proef & Drink mee.

Miss Bean

Miss Bean
Verse groenten en fruit in de hoofdrol

Miss Bean is geboren als Lotte Blesgraaf en heeft als missie om gezond eten voor iedereen makkelijk, leuk en lekker te maken. Daarom laat ze je proeven van al het lekkere dat mogelijk is met veganistisch koken. Geen pakjes of zakjes maar koken met pure en eerlijke producten en dat proef je. Miss Bean zet met verse groenten en fruit in de hoofdrol lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden in elkaar.

Earth Coffee

Earth Coffee en Zuivelrijck
Een mooie combinatie voor de koffie

Heb je tijdens Willibrordus Draait Door zin in een heerlijke koffie of cappuccino? Kom dan langs bij onze Earth espressobar. Met onze Earth Coffee en de volle biologische melk van Zuivelrijck maken we de lekkerste koffies. Ook steun je met ieder kopje Earth koffie dat je drinkt een waterproject ergens in de wereld. Dat is dus dubbel genieten en volop Vitamine G! Meer informatie: http://www.moccador.nl/earth_coffee.

Toffe Tosties

Toffe Tosties
Een ham/kaas voor elke toffe peer!

Toffe tosties heeft een seventies caravan in vintage kleuren van waaruit Teun Toffe tosties serveert, heerlijke tosties gemaakt in verrassende combinaties. Natuurlijk de ham/kaas Original, maar wat dacht je van avocado met chili en belegen kaas, tostie brie, mozarella of de toffe peer!  Dat zijn culinaire hoogstandjes die volledig zijn toevertrouwd aan Teun die zelf niet uit de seventies komt 🙂

Hete Pieper

Hete Pieper
De gepofte snack: Slowcooked – Fast Food!

Onze aardappel wordt speciaal geselecteerd om te worden gepoft. De manier om uw snack te garen, zonder toevoeging van water of oliën, blijven alle voedingswaarde in de Hete Pieper bewaard. Stel zelf uw Hete Pieper samen met een keuze uit vullingen van ons menu. Verrassende smaken ontstaan in onze keuken waar gerechten met aandacht worden bereid. Ons credo: Slowcooked – Fast Food!
Crepes de ma mere

Crêpes de ma mère
Franse pannenkoeken met een Alkmaars tintje

De dames van Crêpes de ma mère verkopen vanuit hun mobiele verkoopwagen verse flinterdunne Franse pannenkoeken. Houdt u van zoet of hartig? Het kan allebei! Nutella, huisgemaakte lemon curd, jam of kaas, de keuze is aan u! Liever iets bij de koffie? Ook hun zelfgemaakte roomboter appeltaart nemen ze mee naar Heiloo. Goede Franse crêpes bakken is hun passie dus kom op dames, bakken maar!

Ci Vediamo

IJsmakerij ci Vediamo
Leverancier van ambachtelijk schepijs voor iedereen

Ambachtelijk schepijs gemaakt van de beste ingrediënten van over de hele wereld zorgen voor de beste afsluiting van uw diner of een heerlijke traktatie waar jong en oud blij van worden. Door de 18 jaar ervaring in het vak, een gepassioneerd team en focus op kwaliteit, flexibiliteit en service is ci Vediamo de juiste keuze voor meer dan 400 horeca ondernemingen en ijssalons door heel Noord- en Zuid-Holland.
Happy Sap

Happy Sap
Sappen, smoothies en Detox sapkuur

Happy Sap staat voor lekker en gezond. Onze sappen en smoothies zijn onbewerkt, puur en vers. Alle producten maken we zelf, zonder toevoegingen van E-nummers en suikers. De onbespoten groente en fruit zijn afkomstig van de lokale boer. Bij Happy Sap kun je terecht voor een detox sapkuur met persoonlijke begeleiding. De sappen en smoothies zijn ook los verkrijgbaar. Kom proeven!
Katialo

Katialo
Dat is echt Grieks voor ´Wat anders`

Katialo maakt heerlijke Grieks mediterrane gerechten. Het plezier van het ambachtelijk koken staat voorop. Katialo verzorgt uw barbecue op locatie, catering en buffetten. Met je ogen dicht waan je je even op een betoverend strandje. Voor uw catering bent u bij Katialo aan het juiste adres. Met de kookkunsten en delicatessen van Katialo wordt elk samenzijn een culinair feest!
Keuken met Karakter

Keuken met Karakter
Leer- en werkrestaurant van GGZ NHN

Een cateringbedrijf vanuit GGZ NHN, tevens leer- en werkrestaurant binnenkort gevestigd op het Landgoed Willibrordus. Voor catering op maat, lunches, diners, high tea, walking diner, enz. Vraag naar onze mogelijkheden. Volg Keuken met karakter via Facebook Keukenmetkarakter. Meer informatie: www.keukenmetkarakter.nl. We verwelkomen u gastvrij.
Soep met Karakter

Soep met Karakter
In heerlijke zelf gebakken broodkommen

Op Willibrord Draait Door staat het broertje van Keuken met Karakter, Soep met Karakter. We zijn een heel divers  leer- en werkrestaurantheerlijke en presenteren u onze biologische soepen geserveerd in onze zelf gebakken broodkommen. Alles is biologisch, alles is lokaal, alles is Vitamine G, het nieuwe thema van Willibrordus Draait Door. Vitamine G: Goed voor iedereen, goed voor u!