Vrijdag 15 september

Tijden: 19.30 – 20.15 uur / 22.15 – 23.00 uur

Podium: Junianus

Toegang: Vrij

Thea & René

Thea & René
Eerlijke muziek

Thea en René hebben een repertoire van ruim 70 nummers. Veelal jazz, bossa en bluesmuziek, die prettig in het gehoor liggen. Zij maken eerlijke muziek. Dat wil zeggen dat zij geen gebruik maken van computers of effecten.

Thea

Thea van Hulst -de Wit heeft haar roots in Schoorl liggen. Op jonge leeftijd zong zij in diverse koren, veelal solo. Thea richtte een koor op, maar na een aantal jaar kwam zij er achter dat ze toch liever solo zong. Ze nam zanglessen bij zangpedagogen als Robert Valter en Margot Dicke en gitaarles bij Peter Broersen, leraar aan de muziekschool Heiloo.

Ook kreeg zij les in het zingen van jazz en blues van René van Kerckhoven, een professionele muzikant, die al jaren jazz muziek maakt en in Amerika heeft gewoond. Mede dankzij haar Pabo opleiding en veel ervaring tijdens het werk voor de klas is entertainen haar niet vreemd.

U kunt genieten van haar warme stem. Thea heeft een enthousiaste uitstraling en weet van een optreden een mooie belevenis te maken. Zij wordt begeleid door René van Kerckhoven. Een virtuoos op het gebied van jazz en blues.

René

René van Kerckhoven is geboren in Indonesië en woont vanaf zijn tiende in Nederland. Als kind kreeg hij van zijn moeder pianoles. Doordat hij zijn ooms gitaar zag spelen, raakte hij enthousiast om dit ook te gaan doen. Als gitarist heeft hij met veel bekende artiesten gewerkt waaronder Mouth & Mac Neal en Ben Cramer. Tevens heeft hij in het voorprogramma gestaan van Chuck Berry & the Flying Buŕrito Brothers.

René is een veelzijdig muzikant. Ook was hij als full-time pianist werkzaam in het American Hotel in Amsterdam. Hij speelt zowel akoestisch als elektrisch en deinst niet terug om een heerlijke solopartij te spelen. René beheerst zijn instrument zodanig dat het perfect past bij de stemkleur van Thea.

Meer info: http://www.thearene.com/

 

Grote Willibrordus Draait Door Banden bestellen
Willibrordusbandjes bestellen