Zaterdag 16 september

Tijd: 14.30 – 15.00 uur

Locatie: De Strandwal

Toegang: Vrij

The SeaSide StringerS

The SeaSide StringerS
Oldschool festivalgig

The SeaSide StringerS uit Heiloo zijn van oorsprong een 4-mans band met eigen poprock repertoire. Deze nummers worden geschreven door GP en vervolgens met Tom, Fred & Sander gearrangeerd. Sommige songs zijn nog uit de 70’s. Al zo’n 45 jaar oud… Andere zijn kakelvers ontstaan in 2017!! Van Tea at Breakfast  via The real Rock&Roll stars en Feel like sitting back  tot  I’m a Wanderer.
Daarnaast hebben zij zich de laatste 3 jaar na de komst van zangeressen Silja & Marjolijn toegelegd op het coveren van het 60’s repertoire van The Kinks & The Small Faces uit het swinging London van toen. Dit niet als een echte tributeband, die zo veel mogelijk op het origineel wil lijken, maar op een herkenbare eigentijdse goed bij de band passende wijze.
De afgelopen jaren is er veel met het “Lola” en “Lazy Sunday” cover repertoire opgetreden. Dit staat als een huis, zodat er nog maar weinig op geoefend hoeft te worden. Derhalve is  het momenteel weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Die is vooralsnog gevonden in het weer oppakken van het eigen werk, maar dan in arrangementen voor de huidige 6-koppige band.
Tijdens het setje op Willibrordus Draait Door a.s. zaterdagmiddag 16-9-2017 op landgoed Willibrordus in Heiloo hopen The SeaSide StringerS voor het eerst sinds enige tijd weer met wat opgefriste zelfgeschreven muziek op te treden. Van “Dutch Wet Summer”  tot  “In the Autumn”.
Grote Willibrordus Draait Door Banden bestellen
Willibrordusbandjes bestellen