Vrijdag 15 september

Tijd: 20.30 – 21.45 uur

Podium: Cultuurkoepel

Entree: 5 Willies
Voorverkoop: €10,00 (4 Willies)

De Andersons

Foto: Roxanne Hellevoort

Kirsten van Teijn

Foto: Anne van Zantwijk

De Andersons
Hier Dooft Niets

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mèt als bijzondere gast cabaretière Kirsten van Teijn

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit sprankelende kleinkunstgezelschap langs bijzondere locaties met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Als extra traktatie nodigen De Andersons ook iedere voorstelling een bijzondere gast uit de regio uit en op Willibrordus Draait Door is dat de in Heiloo geboren en getogen cabaretière Kirsten van Teijn. Kirsten zal in dit hartstochtelijke theaterconcert een persoonlijk inkijkje geven in wat haar inspireert, verwondert en beweegt en daarnaast een aantal liederen zingen uit haar lovend ontvangen voorstelling ‘Zalf’.

U bent gewaarschuwd: De Andersons en Kirsten van Teijn zijn erop uit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over De Andersons: “Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

Meer info: www.deandersons.nl
Teaser voorstelling: https://www.youtube.com/watch?v=xoKS_RCu_s4

 

Kaarten bestellen